Ahmad og Jesús om at arbejde hos Penneo

Dec 17
trendsonline-ahmad-and-jesus-768x512

Ahmad og Jesús om at arbejde hos Penneo

Så er trendsonline tilbage med en ny artikel om medarbejderkulturen i Penneo. Denne gang er det Ahmad og Jesús, der åbner dørene op og byder trendsonline velkommen på 13. etage.

Artiklen fortæller om, hvordan den rette kombination af et et internationalt team og et innovativt mindset skaber en flad organisationsstruktur, hvor alle bliver hørt, “så længe argumentet blot er godt nok”, som er Ahmad siger.

Her hos Penneo er vores organisation og kultur opbygget omkring de 4 kerneværdier “People, Product, Performance and Possibilities”. Uden vores medarbejdere kan vi således ikke skabe et fedt produkt til vores kunder, og det vi primært kigger efter i vores udvælgelsesproces er, om kandidaten har den rette mentalitet og besidder den såkaldte “Penneo faktor“.

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde i Penneo, kan du læse artiklen “De rette medarbejdere skaber virksomheden”.

Bliv en del af Penneo teamet – Se vores ledige stillinger her!