Digital bolighandel med NemID

Sep 28

Digital bolighandel med NemID

Så er der gode nyheder til alle ejendomsmæglere!

Den 1. Oktober giver E-nettet grønt lys til at, alle pengeinstitutter fremadrettet godkender digitalt underskrevne købsaftaler sat med NemID. Bag initiativet, som nu er ved at blive implementeret rundt om i ejendomsmæglerbranchen, står E-Nettet i samarbejde med Finansrådet.

Hos Nybolig Munch og Bjerregaard på Christianshavn og Nørrebro gik man digitalt for snart 6 måneder siden. Penneo tog i den anledning Thomas fra Nybolig med på en lille køretur for at høre, hvordan man som ejendomsmægler skal forholde sig til digitaliseringen.

‘Det gør processen langt nemmere – særligt i de tilfælde, hvor sælger er i udlandet og derfor ikke har en printer lige ved hånden’ siger Thomas fra Nybolig.

Som led i den digital bolighandel har Penneo desuden indgået et samarbejde med det nye boligssystem Flexya, hvor Flexyabrugere nu kan indhente underskriften digitalt med blot et klik – direkte fra Flexya softwaren.

Er man ejendomsmægler og ønsker man at lære mere om, hvordan man kommer med på den digitale bølge, kan man kontakte enten Penneo eller Flexya.