[UPDATE] Smarte e-mailskabeloner og gratis introkursus

Nov 7

[UPDATE] Smarte e-mailskabeloner og gratis introkursus

Så er der nyt fra os i maskinrummet. Husk, at denne e-mail kun udsendes til dig, som er administrator for Jeres Penneo konto. Du må derfor meget gerne huske at sende budskabet videre til dine kollegaer, som også bruger systemet.

Det kan du læse i denne måned

#Brugersucces
Send dine brugere på introkursus – helt gratis

#Web App
Nu kan du sætte en minimum for antal personer, der skal underskrive

#Web App
Flere flettefelter til dine e-mail skabeloner


#Brugersucces

Send dine brugere på introkursus – helt gratis

Nu kan du tilmelde dine nye og eksisterende brugere til et gratis introkursus, hvor de får tips og tricks til brugen af Penneo. Introkurset består i al sin enkelhed af 6 e-mails, som automatisk udsendes til Jeres brugere over en 2 måneders periode.

Introkursus sætter i gennemsnit brugerne i gang med Penneo på under 2 uger sammenlignet med andre brugere, der først kommer i gang langt senere.

Sådan gør du:

Klik nedenfor og send os en mail med emnefeltet “Drip Tilmelding [Virksomhedsnavn] indeholdende navn og e-mails på de brugere, du ønsker at tilmelde.

Send kollegaerne på introkursus


#Web App

Nu kan du sætte et minimum for antal personer, der skal underskrive

Funktionen har været live et stykke tid, men måske du ikke kender til den. Du kan selv bestemme hvilke roller der, som minimum, skal underskrive dokumenterne. Således bliver det nu muligt at møde tegningsreglerne, hvis man sidder i en bestyrelse bestående af eks. 7 personer, hvor minimum en direktør, og 2 bestyrelsesmedlemmer skal underskrive.

 

NB: Funktionen er kun tilgængelig for visse sagstyper og kræver manuel opsætning herfra. Ønsker du adgang til funktionen, skal du derfor kontakte os her, så sætter vi det op med det samme – kvit og frit.


#Web App

Flere flettefelter til dine e-mailskabeloner

Flettefelterne i e-mailskabelonen er nu blevet udvidet. Det gør det muligt at lade systemet udfylde vigtige felter automatisk – som f.eks. Udløbsdatoen for forsendelsen og titlen på de forskellige dokumenter, der skal underskrives.

Sådan gør du:
Du finder funktionen i Web app’en ved at klikke på ikonet i øverste højre hjørne og vælge ‘mine skabeloner’.

Screen Shot 2017-09-25 at 082557png


Det var alt for denne gang. Ha’ et dejligt efterår 🙂

De bedste hilsner 
Jan og udviklerne