[UPDATE] Lad dirigenten underskrive efter generalforsamlingen

Dec 5

[UPDATE] Lad dirigenten underskrive efter generalforsamlingen

Julen nærmer sig, og det betyder at der er fuld knald på alle kedler her i Penneoskuden. Denne gang har vi en rigtig god nyhed fra vores juridiske afdeling, som helt sikkert vil falde i god jord hos jer og jeres brugere.

Det kan du læse i denne måned

#Sikkerhed
Klar til Persondataforordningen

#Web App
Lad dirigenten underskrive efter generalforsamlingen

#Desktop App
2 i 1 – Ny version af Desktop App (Coming soon!)


#Sikkerhed

Klar til Persondataforordningen

Nu kan vi snart ikke komme udenom det længere. Foråret nærmer sig, og virksomheder landet over ryster i bukserne bare ved tanken…

Det er selvfølgelig persondataforordningen vi snakker om, og vi tør allerede nu godt garantere, at Penneo bliver klar til 25. Maj 2018. Derudover hjælper Penneo dig også med at holde bedre styr på dine kunders data.

Sådan hjælper Penneo dig med at blive klar til Persondataforordningen

Klar til persondataforordningen 2


#Web App

Lad dirigenten underskrive efter generalforsamlingen

Nu bliver det muligt at opsætte et datointerval for hvornår de enkelte parter skal underskrive. Det kan være relevant, hvis I eksempelvis har en dirigent, der skal underskrive en årsrapport ifm. generalforsamlingen, og dermed senere end alle andre.

For at aktivere funktionen, skal du i webportalen blot klikke på det lille tandhjul ud fra underskrivers rolle. Bemærk at den fastsatte dato stadig kan ændres, efter dokumentet er afsendt. Ligeså kan du ændre titlen på underskrivers rolle i feltet ‘custom role’.
NB: Denne funktion er pt. kun tilgængelig i vores webapplikation samt api, men kommer snarest til Desktop applikationen.#Desktop App

2 i 1 – Desktop App – Nu med Printer indbygget

Med den nye version af Penneo Desktop App, som du kan downloade snarest, er den tidligere printer plug-in integreret i løsningen. Fremadrettet behøver du således kun at downloade ét program, når du skal bruge Penneos Desktop App.

Løsningen er lige på trapperne, og du får besked så snart den er færdigtestet og klar til installation.

Desktop App


Det var alt for denne gang. Ha’ en god jul 🙂

De bedste hilsner 
Jan og udviklerne