[UPDATE] Se hvem der allerede har underskrevet

Feb 6

[UPDATE] Se hvem der allerede har underskrevet

Selvom det er gråvejr udenfor, er der liv og glade dage her på 13. Sal i Penneo Tower, hvor der nu ligger 3 nye funktioner klar til dig og dine kollegaer.

#Web App

Se hvem der allerede har underskrevet

…inden du selv underskriver. Nu bliver underskriftssiden nemlig live-opdateret sådan, at alle parter nu løbende kan se, hvem der har underskrevet, og hvem der endnu mangler.
Det blå tandhjul, som du kan se på billedet nedenfor, indikerer at denne underskriver endnu mangler at signere. De to andre modparter har allerede skrevet under.
Se hvem der allerede har underskrevet


#Desktop App #Web App

Funktionen ‘underskriv på mødet’ er nu tilgængelig på både Web App og Desktop App.

Funktionen ‘underskriv på mødet’, som du kunne læse om i sidste måned, er nu tilgængelig for både brugere af Web App og Desktop App.

Sådan virker det:
Når du har oprettet en forsendelse og markerer feltet ‘underskriv på mødet’ bliver alle individuelle underskriftslinks samlet i én e-mail, som sendes til værten for mødet. Når selve mødet afholdes sender man blot en iPad, computer eller mobiltelefon rundt om bordet, hvorefter den enkelte person klikker på sit respektive link og underskriver. Dermed kan du afholde fysiske møder som du altid har gjort, nu bare med digital signatur inkluderet.

Funktionen 'underskriv på mødet' i desktop app og windows app


#Desktop App

‘Gem skabelon’ og ‘Vælg skabelon’ er flyttet plads

Funktionerne ‘gem skabelon’ og ‘vælg skabelon’ som du kunne læse om sidste måned, er nu flyttet ind under knappen ‘avancerede indstillinger, hvor du også finder den nye funktion ‘ryd felter’, der nulstiller alle felter.

Avancerede indstillinger


Var der noget af ovenstående du ikke forstod, så er det bare at kontakte vores support på support@penneo.com eller telefon (+45) 71 99 98 93. Se nedenfor.

Det var alt for denne måned – fortsat god vinter 🙂

De bedste hilsner

Jan og udviklerne