Penneo i København søker ny norsk selger til økt satsning på det norske bedriftsmarkedet

May 9

Penneo i København søker ny norsk selger til økt satsning på det norske bedriftsmarkedet

Penneo utvider det norske salgsteamet, og søker derfor etter en som kan hjelpe oss å ta ytterligere steg i Norge. Selvsikker, sulten, ambisiøs og selvgående er viktige stikkord. Du kommer til å inngå i en internasjonal salgsavdeling bestående av svenske, danske og norske selgere, og vi forventer å utvide med flere land etterhvert.

Hvem er Penneo?

Penneo hjelper selskaper med å signere dokumenter digitalt. Det er faktisk “alt” vi gjør, men vi gjør det til gjengjeld veldig bra. De siste 4 årene har vi oppnådd en markedsledende status i Danmark ved å levere en digital signatur-plattform til bedrifter i alle bransjer og størrelser. Du kan lese vår historie her: https://penneo.com/en/about-penneo/ Når vi nå har etablert oss i det norske og svenske markedet, har vi behov for flere norske selgere som er sultne etter å være med på å vokse enda raskere og større i et marked med stort potensiale. I Penneo etterstreber vi å skape en god atmosfære og et hyggelig miljø, hvor folk kan prestere og utvikle seg selv samtidig som man føler seg avslappet, verdsatt og trives. Vi tror på at det å ha det gøy mens man jobber er viktig, og vi inviterer alle våre medarbeidere til å ta del i å forme og utvikle Penneo slik at vi kan utvikle både produkt og organisasjon til det bedre!

Arbeidsoppgaver:
Opprette og etablere kontakt med potensielle kunder Holde salgsmøter og presentasjoner Ansvar for hele salgsprosessen Bidra både til resultater såvel som energi og vinnermentalitet Ansvar for å nå budsjettmål og oppfølging av potensielle og eksisterende kunder

Vi tilbyr:
Grunnlønn + ubegrenset provisjon PC / Mac, telefon m.m. Moderne og romslige kontorlokaler med utsikt mot Øresund Flott og variert lunchbuffé – med mulighet for take-away bestilling Ubegrenset adgang til treningsfasiliteter i kontorbygget En avslappet og imøtekommende arbeidskultur, bestående av hjelpsomme kollegaer

Kunnskaper og ferdigheter som kreves:
Gode kommunikasjonsferdigheter – både muntlig og skriftlig Ambisjoner, driv og konkurranseinstinkt Evne til å jobbe selvstendig – men samtidig ta hensyn til salgsteamet Høy integritet og sult for fremgang

Om deg:
Du er en vinner Du er alltid på utkikk etter muligheter Du er observant og overbevisende Du er utholdende, tålmodig og aldri helt tilfreds

Stillingen er basert i København og er fulltid. Noe reising må beregnes, da du kommer til å jobbe mot det norske markedet. Relevant salgserfaring vil være en fordel, men ikke et absolutt krav. Rett innstilling, motivasjon, potensial og lyst til å jobbe i nettopp Penneo kan absolutt veie opp for manglende erfaring.

Hvordan beskriver våre ansatte Penneo?

Joachim (Norsk Sales Consultant, ansatt siden januar 2018): “A cool place with an awesome product! A lot of responsibility, but also filled with opportunities. A place where you can develop yourself!”

Ahmad (Backend Developer, ansatt siden november 2014): “A people company – if you have the right attitude and mindset, you will be heard and you can make a difference. I am excited about where things are going …”

Mikkel (Tech Support, ansatt siden januar 2017): “Penneo is a cool and diverse organisation, with great people! Everyone contributes where they can, you can always get help from your colleagues!”

Kan du relatere til dette, og har du lyst å ta del i vår videre vekst?

Så send CV og søknadsbrev til tk@penneo.com Søknadsfristen er 1. juni, men vi søker å fylle posisjonen så snart som mulig, hvilket betyr at den rette kandidaten kan bli ansatt før søknadsfristens utløp. Vi oppfordrer derfor til å søke med det samme, heller enn å vente til siste liten. Søknaden kan naturligvis skrives på norsk. Alle søkere vil bli besvart.

Stillingstittel: Sales Consultant
Ansettelsesform: Full time Sted: Copenhagen – Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
Bransje: Software development / Sales / B2B
Ledige stillinger: 1

Kontakt: Thomas Kiledal – tk@penneo.com – +45 28 26 27 19 André Clement – ac@penneo.com – +45 61 66 20 66

Hjemmeside: Tryk her
Introduksjonsvideo: Tryk her