Elsker du at guide kunder?

May 29

Elsker du at guide kunder?

Penneo vokser, og vi udvider vores kundeserviceteam med en ny Tech Supporter.
Vil du give vores kunder den bedste service og skubbe Penneo videre mod vores mål?

Jobbet består i at yde topklasse service til vores kunder via telefon, e-mail, chat og måske endda fysiske møder! Du vil være ansvarlig for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse med vores produkter. Der vil være tider med høj intensitet, lav intensitet og en række forskellige kunder at støtte, og du vil være en del af både et dansk og internationalt team bestående af hjælpsomme og inspirerende kolleger fra vores fede penthouselokaler på 13. sal i Søborg!

1. Primære opgaver:
– Besvarelse af indgående opkald fra vores kunder
– Besvare e-mails fra kunder
– Tilbyde verdensklasse kundeservice

2. Du er:
– En holdspiller
– Service minded
– God til både skriftlig og mundtlig kommunikation
– God til at finde løsninger

3. Vi tilbyder:
– 24/7 adgang til fitnesslokale / motionsrum
– Et godt arbejdsmiljø
– Månedlige og årlige sociale arrangementer
– Gratis frokostbuffet (med muligheder for take-away)
– Løn efter aftale

4. Krav:
– Taler dansk på et indfødt niveau
– Grundlæggende niveau af engelsk-færdigheder
– Relevant erhvervserfaring
– Gennemsnitlig teknisk forståelse

Hvordan beskriver vores medarbejdere Penneo?
Joachim (Norsk Salgskonsulent, Penneo siden januar 2018): “Et cool sted med et fantastisk produkt! Meget ansvar, men også fyldt med muligheder. Et sted hvor du kan udvikle dig selv! ”

Ahmad (Backend Developer, Penneo siden 2014): “Vi er et hold – hvis du har den rigtige indstilling og tankegang, vil du blive hørt, og du kan gøre en forskel. Jeg er glad for at være med på rejsen… ”

Mikkel (Teknisk Support, Penneo siden 2017): “Penneo er et cool og anderledes firma med sjove mennesker! Alle bidrager, hvor de kan – du kan altid få hjælp fra dine kolleger! ”

Hvem er Penneo?
Penneo er en dansk tech-opstart, der startede i 2012, og vi hjælper virksomheder med at underskrive dokumenter digitalt med NemID og BankID. Det er faktisk alt, hvad vi gør, men det gør vi rigtig godt! Vi er etableret på det danske, svenske og norske marked, med flere lande i kikkerten! I Penneo vil vi have det sjovt på arbejdspladsen, og alle på vores team deltager med stor humor, vittigheder og positiv indstilling! Som Penneo vokser, håber vi nu, at du vil deltage i vores rejse og gøre Penneo til et endnu bedre sted at arbejde! Da vi søger at ansætte så hurtigt som muligt, er der ingen forfaldsdato for ansøgning. Send dit CV og et kort ansøgningsbrev til nedenstående:

Firma: Penneo ApS
Jobtitel: Tech Support
Type: Fuld tid
Kontakt: Mikkel Clausen – mc@penneo.com