Integrationer

Penneo via en Partner?

Du kan både få Penneo direkte som Web-applikation, integreret i Windows - eller selv bygge dine egne integrationer.

Men vi arbejder også sammen med nogle af Danmarks største systemleverandører, som gør det muligt at få en 100% integreret oplevelse med de systemer du allerede anvender i dag. Du kan se udvalgte leverandører herunder.

Hvis du ønsker at få Penneo integreret i et system du bruger, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Capto

Advo+ er baseret på Microsoft Dynamics NAV. Det understøtter alle Advokatkontorets arbejdsprocesser og gør hverdagen nemmere for både partnere, advokater, jurister og sagsbehandlere. Med Penneo indbygget, kan du sende dokumenter til underskrift direkte fra systemet.

Unik System Design

Unik Advosys er en komplet Advokatløsning med fokus på sagsbehandling og dokumenthåndtering for Advokatvirksomheder.
Siden lanceringen i 1995 er Unik Advosys løbende blevet udviklet og optimeret, så løsningen bedst muligt understøtter advokatkontorets arbejdsprocesser, både sekretærens opgaver og i høj grad også advokatens opgaver.

Wolthers Kluwer

Skræddersyet til revisionsvirksomheder. ClientView giver dig og dine medarbejdere et klart overblik over kunder, dokumenter, statuslister og hvem der udfører hvilke sager. Med Penneo til ClientView kan du sende dokumenter til digital underskrift direkte fra sagsmappen.

Caseware

Den danske Caseware-løsning er et it-system udviklet til revisorer og tilpasset det danske marked og lovgivning i samarbejde med Danske Revisorer / FSR. Penneo har i samarbejde med Beierholm Revision udviklet en integration imellem Caseware og Penneo, som vi stiller til rådighed for alle vores kunder - helt uden beregning.

Prosedo

Prosedo tilbyder ejendomsadministratorer og boligforeninger en nem hjemmesideløsning, inklusive deling og distribution af dokumenter, nyheder og økonomiske data direkte med beboerne.

Canon

Therefore™-løsningen fra Canon forbedrer hurtigt effektiviteten med et dokumentstyringssystem, der er nemt at implementere, og som giver alle hurtig og sikker adgang til alle de informationer, de har behov for.


Prøv Penneo Gratis

Få 5 gratis underskrifter, og kom i gang med Penneo allerede i dag

Sending

Du kan også kontakte os på Tlf: +45 71 99 98 93


Øst: Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
Vest: Østergade 47A-B, 9400 Nørresundby
Tlf: +45 71 99 98 93
CVR: 35633766