Sådan virker det

1. Du opretter din forsendelse

Upload et eller flere dokumenter til Penneo. Indtast navn og mailadresse på underskriver(e). Klik send.
Så enkelt er det faktisk.

2. Modpart underskriver med NemID

Underskriver modtager en email med et link til dokumentet, som kan gennemlæses og signeres. Som afsender kan du til enhver tid følge processen, og f.eks. se om underskriver har åbnet mailen og læst eller underskrevet dokumentet. Alt sammen med præcis tidsangivelse.

3. Penneo sørger for rækkefølgen

Systemet kan håndtere flere underskrivere og roller samt særlige rækkefølger for underskrifterne. For eksempel kan køber underskrive før sælger eller ledelsen før revisor. Der findes mere end 100 forskellige standardskabeloner målrettet specifikke arbejdsgange. Vi skræddersyr også gerne et “flow”, der passer til lige præcis din virksomhed.

4. Du får dit signerede dokument tilbage

Når alle har underskrevet får alle parter de signerede dokumenter tilsendt via mail. En kopi gemmes også i Penneo’s sikre dokumentarkiv. Hvis I anvender et særligt sagsstyrings-system, er der en god chance for, at dokumenterne automatisk kan gemmes dér.

Spring til din branche:         Revision        HR        Advokat, Ejendom og Inkasso        Salgsafdeling        Finans og Leasing        CPR validering

Penneo på revisionskontoret

Se hvordan livet bliver lettere for vores kunder i revisionsbranchen.

Penneo er bygget til revisorer. Vi håndterer nemt komplicerede workflows, f.eks. årsregnskaber, helt automatisk.

Penneo har indbyggede skabeloner til de fleste almindelige arbejdsgange, så det eneste du skal gøre er at fortælle os navn og email på direktøren, bestyrelsesformanden, dirigenten, revisor mv., så klarer systemet resten, i den rigtige rækkefølge.

Det nyder vores mere end 100 kunder i revisionsbranchen godt af.


Penneo til HR

Håndtering af kontrakter og andre HR-dokumenter klares nemt og hurtigt.

Penneo er perfekt til at indhente underskrift på ansættelseskontrakten, men Penneo klarer også nemt massudsendelser. Upload en Excel-fil med navne, adresser, ansættelsesdatoer, stillingsbetegnelser, og hvad du ellers måtte have brug for, og lad Penneo flette dem ind i din kontrakt-skabelon.

Klik send, og Penneo sørger for at alle kontrakterne bliver sendt, underskrevet digitalt, og returneret til alle parter. Dine underskrivere kan sågar selv tilføje evt. personlig data, f.eks. kontonummer, vedlægge straffeattest mv. til dokumentet inden de skriver under.


Penneo til Advokat, Ejendom og Inkasso

Se hvordan arbejdsgangene forkortes og I sparer penge

Hvis du arbejder med lejekontrakter, overdragelsesaftaler, referater, frivillige forlig og lignende, så ved du hvor omstændigt det kan være at indhente underskrifter.

Vores kunder oplever at de får underskriften i hus meget oftere og markant hurtigere. Samtidigt har de ro i maven fordi de altid ved præcis hvem der har modtaget, læst og underskrevet deres dokumenter.

Og hvis de ikke har tid til at følge op selv, så sørger Penneo for at sende en påmindelse hvis en underskriver hænger i bremsen.

Penneo til salgsafdelingen

Sæt strøm til din salgsprocess med Penneo.

Når underskriften er forskellen på et vundet og et mistet salg, er det bedst at få den med det samme. Med Penneo kan dine kunder underskrive imens du har dem i telefonen.

Vores kunder får underskrevet købskontrakter, leasingkontrakter mv. uden ventetid, og med 100% sikkerhed for, at den der står på dokumentet også er den der har underskrevet.

Penneo til Finans og Leasing

Forkort vejen fra tanke til handling

Lad jeres kunder underskrive leasingkontrakter, rådgivningsaftaler, depotaftaler, prospekter mv. digitalt, og fremstå som den innovative og moderne virksomhed i er.

Det er både nemmere og hurtigere for jer og jeres kunder.

Penneo til CPR validering

Gør personvalidering iht. hvidvasklovgivningen nemt for din virksomhed.

Hvis du er underlagt hvidvasklovgivning (f.eks. i ejendomsadministration, revision eller advokatvirksomhed), kender du til bøvlet med at få dine kunder til at tage kopi af pas og kørekort.

NemID er accepteret af Finanstilsynet til validering iht. hvidvaskningsloven. Du indtaster blot mailadresse og CPR-nummer, så sender Penneo en mail hvor din kunde kan validere deres identitet, blot ved brug af NemID.Prøv Penneo Gratis

Få 5 gratis underskrifter, og kom i gang med Penneo allerede i dag

Sending

Du kan også kontakte os på Tlf: +45 71 99 98 93


Øst: Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
Vest: Østergade 47A-B, 9400 Nørresundby
Tlf: +45 71 99 98 93
CVR: 35633766